+389 47 25 25 25
+389 47 61 26 53


На 29.12.2010 година Lotric од Словенија и Прва приватна гимназија - Битола потпишаa меморандум за соработка во областа на образованието. На овој настан присуствуваше како претставник на Амбасадата на Р. Словенија почесниот Конзул на Република Македонија г-дин Мишко Мојсов, и г-ѓа Искра Јовановиk, претставник на Македонско - Словенечкиот бизнис клуб од Скопје.