+389 47 25 25 25
+389 47 61 26 53


     Нема цена - велат родителите, грижата на професорите и фактот дека секогаш имаат време и за учениците и за родителите!

     Во изминатите пет години можеме да се пофалиме со успешно реализирана наставна програма, исполнета со многу активности, едукативни екскурзии, работилници, посета на галерии, реализирани часови по спорт и спортски активности во фитнес центар, на базен, планинарење, со еден збор - задоволни ученици и родители. Учествуваме на разни конкурси и натпревари на кои учениците на ПРВА ПРИВАТНА ГИМНАЗИЈА - Битола, освоија вредни награди.

Почитувани,

     Целиот свет стои на прагот на едно ново раѓање и гори од желба да оспособи генерации кои ќе се искачат на највисоките цивилизациски пиедестали. Денес сите развиени земји многу вложуваат во образованието, бидејќи се убедени дека утрешните вистински сопственици ќе бидат токму генерациите со солидно образование...

Со почит,
Антоанета Петровска