+389 47 25 25 25
+389 47 61 26 53


КАДЕ ПОСЛЕ ДЕВЕТТО?
ВО ПРВА ПРИВАТНА ГИМНАЗИЈА - Битола
ВРВНО ОБРАЗОВАНИЕ СО ГОЛЕМ ПОПУСТ!

Редовната цена за запишување на еден ученик е 1200 евра годишно ако во класот се запишат 6 ученици. Но, оваа учебна година на барање на повеќе родители сакаме да го зголемиме бројот на ученици во класот за да ја намалиме цената. Пример, ако има најмалку 10 запишани ученици во клас, цената за секој ученик ќе биде по 900 евра годишно.... Затоа е добро и учениците (па и родителите) да се организираат за запишување во "ГРУПА" како би добиле попуст од 600 евра годишно. Ако во класот учат 15 ученици може да се добие уште поголем попуст.

ЈАВЕТЕ СЕ! 075 251-018 или 047/ 25-25-25