+389 47 25 25 25
+389 47 61 26 53


ПРВА ПРИВАТНА ГИМНАЗИЈА - Битола го прослави денот на училиштето!

Гостин ни беше почесниот конзул на Р. Србија г-дин Силјан Мицевски и учениците од Бачка Паланка, Република Србија.