+389 47 25 25 25
+389 47 61 26 53

КАДЕ ПОСЛЕ ДЕВЕТТО?
ВО ПРВА ПРИВАТНА ГИМНАЗИЈА - Битола ВРВНО ОБРАЗОВАНИЕ СО ГОЛЕМ ПОПУСТ!
ЈАВЕТЕ СЕ! 075 251-018 или 047/ 25-25-25

Да се создаде установа која ќе биде составен дел од образовниот систем на Република Македонија.
Установа која ќе образува кадри според европски стандарди


СТИПЕНДИИ ЗА НАЈДОБРИТЕ - АПЛИЦИРАЈТЕ ДО 1.5.2015 година

НОВО!!!

УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК...

Во учебната 2015/2016 година во ПСУ „Прва приватна гимназија" - Битола може да се запишат ученици за гимназиско образование (во прва, втора, трета и четврта година) и прва година економски насоки.

НАШИ УСПЕСИ

Посебно задоволство и гордост за нашето училиште се постигнувањата на нашите ученици на регионалните и државните натпревари по математика и физика, но и одличните резултати на испитите од државна матура - 4.29 со што бевме рангирани како четврто училиште во Република Македонија (од вкупно 105 приватни и државни средни училишта) .